Het bestuur

Het bestuur van studievereniging Logos bestaat momenteel uit vier leden en wordt vertegenwoordigd door studenten van de opleidingen ‘Logistics Engineering’ en ‘Logistics Management’. Samen doen zij er alles aan om jouw tijd op de logistieke opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam nog leuker te maken. Er worden veel leerzame excursies georganiseerd zoals bezoeken en rondleidingen bij verschillende bedrijven maar er wordt ook veel aandacht besteed aan het vinden van stage- en afstudeer plekken. Naast de schoolse activiteiten worden er ook borrels en andere extracurriculaire activiteiten georganiseerd zoals de intro van eerstejaars studenten. Deze activiteiten zorgen voor een leuke beleving van de opleiding die je nooit meer zal vergeten.

Aristidis Nikolakakis

Daniël Bassie