top of page

22-02-2018

Met een vers bestuur in de startblokken ging Logos op bezoek bij bierbrouwerij Oedipus. Na een reis naar het hoge noorden van Amsterdam was iedereen meer dan klaar voor een boeiende proeverij. Bij aankomst werd de groep verwelkomd door een sterke biergeur. Logisch, want de bar zat middenin de brouwerij (!). Lang hebben we niet hoeven wachten of we worden al aangesproken door het gepassioneerde personeel. Die niet kan wachten om ons het eerste biertje te laten proeven. Na een meeslepend verhaal over de geschiedenis van Oedipus, mochten wij  het magazijn in om ons uitje toch nog zijn logistieke tint te geven. Want een Logos uitje is natuurlijk niet compleet zonder dat we een magazijn hebben bekritiseerd of het KOOP besproken hebben. Na het hele proces van het brouwen een Oedipus biertje gehoord te hebben kwam de gezonde dorst van eerder op de middag weer terug. Waar toevallig onze gids een perfect antwoord op had. Met de laatste biertjes achter de kiezen konden we met z’n allen terugkijken op een gezellige en interessante middag.

OEDIPUS

15-11-2017

LOGISTICS DAY 2017

08-02-2017

Met een kleine maar gedreven groep zijn we op 8 februari naar Koopman Autotransport gegaan. Het weer zat tegen maar dat mocht de gemoederen niet drukken. Koopman heeft met klanten zoals Pon dagelijks duizenden auto’s op het terrein staan en dat was werkelijk een bizar gezicht om te zien. Rijen met auto’s die door verschillende chauffeurs op de goede plekken werden gezet om zo getransporteerd te worden naar de rest van Nederland. Maar met een druk programma voor de boeg hadden we weinig tijd om te blijven kijken.

De middag begon met een presentatie over de geschiedenis van het bedrijf en waar ze in de toekomst willen staan. Gegeven door de gemotiveerde operationeel directeur van Koopman Autotransport. Vervolgens werden we rondgeleid over het terrein maar wegens een spoedorder die op het laatste moment binnen kwam hebben we niet overal even lang kunnen staan. Het voordeel hieruit is dat we wel het hele logistieke proces optimaal hebben meegemaakt.

Het moge duidelijk zijn. Voor de gemiddelde logisticus is Koopman een geweldig bedrijf om te zien. Zij hebben aangegeven in de toekomst op zoek te zijn naar stagaires en is zeker de moeite waard.

KOOPMAN AUTOTRANSPORT
bottom of page